ÉJJEL-NAPPAL HÍVHAT!

Általános Szerződési Feltételeink

Megkérném minden ügyfelemet, hogy legyenek kedvesek és figyelmesen olvassák végig a lentebb leírtakat. A feltételek nem tudása nem mentesít senkit azok teljesítése alól! Nem kenyerem mások átverése, ezért minden részletesen le lesz írva, amelyek az évek során felmerültek.

A rejtett költségekről
Megnyugtatok mindenkit, nálam nincsenek rejtett költségek. Amennyiben telefonos egyeztetés során megállapodtunk egy árban, akkor az a munka elvégzését követően is annyi lesz, nem fog emelkedni. Ez alól természetesen kivételt képeznek az extrém esetek, amelyekről lentebb olvashat bővebben, de ez nagyon ritkán fordul elő. Nekem az a jó, ha az ügyfél elégedett és később ajánlj másnak is, nem pedig az, ha át tudom verni és még több pénzt kisajtolni az adott munkából.

Mident a garanciáról
A dugulás általában két fő, egy ritka ok miatt következik be:

Szakszerűtlen szerelés
Szakszerűtlen, gány szerelés esetén a dugulás egy folyamatos, visszatérő probléma lesz, amíg azt szakszerűen át nem építik.
Nem megfelelő használat (popsi törlő, oda nem illő dolgok leengedése stb.)
Amíg a lefolyókba olyan dolgokat dobálnak az emberek, amelyeket nem szabadna, addig a dugulás egy folyamatosan visszaköszönő probléma lesz.
Ritka esetekben csőtörés, süllyedés
Ezeket a csöveket ki kell cserélni, mert ezeket kipucolni véglegesen nem lehet, illetve a pucolási művelet is kockázatos, ugyanis bent ragadhat a spirál.
Pontosan ezért az elvégzett munkára nincs garancia! Duguláselhárítás esetén a dugulás vagy megszűnt vagy nem, köztes állapot nem létezik. A munka elvégzése után minden esetben az ügyfél jelenlétében letesztelem azt, és ha az ügyfél elégedett, akkor a munka elvégzettnek tekintett!

Kiszállási díj
Mikor nincs kiszállási díj?
Nincs kiszállási díj, hogyha a dugulás sikeresen elhárítható, azaz a megrendelt szolgáltatás teljesíthető!

Mikor van kiszállási díj?
Akkor kell kiszállási díjat fizetni, amikor a problémát azért nem sikerült megoldani, mert félre informált az ügyfél a telefonos beszélgetés során. Ilyen esetek például:

A WC csésze roncsolás nélkül nem felszedhető – telefonos beszélgetés során ennek az ellenkezője hangzott el – ezért az ügyfél nem kéri a probléma elhárítását.
A szabvány, oldható rögzítések helyett oldhatatlan rögzítéseket használtak az építés során, azaz szakszerűtlen szerelés miatt nem lehet megoldani a fennálló problémát.
A munkadíjról
Miért változott az eredetileg megbeszélt ár?
Csak és kizárólag extrém eseteket esetében változik az eredetileg megbeszélt ár. Lentebb tájékozódhat, hogy mik esnek az extrém esetek kategóriájába.

Sikertelen duguláselhárítás esetén kell munkadíjat fizetni?
Csak abban az esetben kell munkadíjat fizetni, amennyiben a probléma rajtam kívül álló okok miatt nem oldható meg. Ilyen okok például:

Csőtörés és gyökér benövés
Szakszerűtlen szerelés miatt fennáll a lehetősége annak, hogy a spirál beragad
Ilyen esetekben mindig tájékoztatom az ügyfelet és mérlegelhet
A probléma nem a telken belül van, holott a beszélgetés során erre külön rákérdeztem
Minden olyan egyéb hiba, amely kamerás feltárás igényel. Ennek hiányában a munka nem folytatható.
Mit jelent az áraknál az, hogy -tól?
Az oldalon található árak tájékoztató jellegűek, tehát ezek nem a végleges árak. Mivel a világon nincs két egyforma dugulás, ezért egy cég / vállalkozó sem tud kiírni konkrét árakat a honlapjára, csak egy -tól árat, hogy mi a legkevesebb összeg, amiért ideális esetben el tud végezni egy munkát.

Ahány épület, annyi féle, fajta bekötés létezik, amelyet csak akkor tudok meg, amikor Ön felhív és tájékoztat róla. Mivel rengeteg a szakszerűtlen szerelés, ebből kifolyólag általános adatokat sem lehet levonni. Általános információk nélkül pedig nem lehet megállapítani tájékoztató jellegű árakat.

Mi az extrém eset?
Extrém esetekkel ritkán találkozom, de előfordulnak, így érdemes ezekre is kitérni. Tételes felsorolás és példákon keresztül levezetem, hogy mik tartoznak ebbe a kategóriába:

A hiba forrása szándékosan eltitkolásra kerül
Gyakori eset, hogy telefonos beszélgetés során fürdőszobai padló összefolyóra kérnek árajánlatot, de a helyszínen már egy lakáson kívüli 110-es csővel van a probléma
A megbeszélt probléma jelentősen eltér a valóságtól
Az ügyfél elmondása alapján a probléma mondjuk 5 méteren belül van, a valóságban meg a duplája
Lényegi információk kerültek eltitkolásra a beszélgetés során