ÉJJEL-NAPPAL HÍVHAT!

Duguláselhárítás Budapest és Pest megye. Hívjon azonnal telefonon és segítünk!

Sokszáz ügyfelünk nem tévedhet!
Mert nekünk több mint 410 pozitív Google ügyfél értékelésünk van!

googlelogo

GÉPI SPIRÁLOZÁS 15.000 Ft-tól!

Duguláselhárítás Budapest és Pest megye területén, illetve Gyál, Szigetszentmiklós és Tököl

Duguláselhárítás és woma csatornatisztítás Budapest
Duguláselhárítás Budapest - Csepregi György

Mi fán terem a dugulás?

Mi már régi motorosoknak számítunk a szakmában a maga 20 év körüli munkatapasztalattal. 20 év alatt nagyjából mindent láttunk, amit egy ember láthat a szakmában. Ezért teljes magabiztosággal állítjuk, hogy az háztartásokban általában 2 fő kiváltó oka van a dugulásoknak.
Nos, az egyik fő ok dugulás esetén a szakszerűtlen szerelés. Ilyenkor az emberek többsége egyből arra gondol, hogy őt átverték és lehúzták pénzzel. Szerencsére az esetek túlnyomó többségében nem erről van szó. Csupán arról, hogy a kivitelező idő és energia megtakarítás céljából a 45 fokos könyökök helyett 90 fokos könyököket használt, akár egymás után többet is. Ezzel csak az a probléma, hogy ezeken a helyeken leül a zsír, kosz, akármi egyéb, ami egyenes ágon vezet a duguláshoz. Ezen felül 2 darab 90 fokos könyök esetén nagy a veszélye annak, hogy a spirál bent ragad a hálózatban, amit aztán csak költséges bontások után lehet kiszabadítani.
A másik fő ok (és ez kéz a kézben jár az első problémával nagyon sokszor) az, hogy a háztartásokban nem használnak elegendő mennyiségű és hőmérsékletű vizet. Általános tévhit, hogy kevés és hideg víz használatával pénzt takarítanak meg a háztartások. Ugyanis ezt a pénzt elég hamar elköltik duguláselhárítás szolgáltatásokra, igen, akár többszörösen is

Duguláselhárító szerek

Az esetek többségében megkapjuk azt a kérdést, hogy dugulás esetén használhat-e az ügyfél ilyesmit. Nos nézzük, hogy valóban hasznos termékekről beszélünk vagy csak megnehezítik az ember életét a vártnál jobban.
Sajnos nem, nem túl hasznosak ezek a szerek, többségében még ronthat is a helyzeten, ha valaki ezeket használja. Hogy miért? Nos azért, mert bizonyos típusú szerek megkötnek a csőben és utána jobb esetben hosszú szenvedések árán, rosszabb esetben csak bontás segítségével lehet megszabadulni tőlük.
Jogosan gondolhatnánk, hogy akkor ezek pusztán átverések és a vásárlókat akarják lehúzni. Nos ez nem fedi teljes mértékben a valóságot. Az nyilvánvaló, hogy nem csodaszer, egy duguláselhárításban jártas szakembert nem helyettesít SOHA. Viszont a belekötések alkalmával arról van szó, hogy a vásárlók nem olvassák el az útmutatót / nem tájékozódnak használat előtt és csak magában beleöntik az „oldószert” a lefolyóba. Ez pedig probléma, ugyanis ezeket csak és kizárólag nagy mennyiségű víz kíséretében szabad használni.

A fránya házi praktikák

A duguláselhárító csodaszerek után érdemes lenne pár szót ejteni a világhálón felellhető csodálatos házi praktikákról. Mi az, amit Ön megtehet egy szakember kihívása előtt, mi az, ami igaz a neten fellelhető dolgokból.
Nos, sajnálatos módon csak egy lehetőség van, mielőtt telefont ragadna, ez pedig a tűz forró víz. Az egyetlen dolog, amit tehet otthon, hogy nagy lábosokba felforral vizet, majd azt az eldugult lefolyóba önti. Nem érdemes és nem is kell hozzá önteni hipót, ecetet, meg semmit, mert ezek csak városi legendák, hogy segítenének bármin is. Maximum ha olyan vegyszert használ, akkor jó illat lesz a lakásban 🙂
A legkézenfekvőbb megoldás a kád dugulás megszüntetése kapcsán a klasszikus meleg víz és a lefolyó tisztító. Öntsön lefolyó tisztítót – pl. Mr.Muscle- a kádba és adjon hozzá egy vödör forró vizet. Hagyja állni reggelig. Ezt követően a zuhanyrózsát távolítsa el és a megmaradt cső segítségével, a túlfolyó betömésével mossa át alaposan a kád lefolyóját. A zuhanytálca duguláselhárítása már egy nehézkesebb művelet, főleg abban az esetben, ha az nem a padlóösszefolyóra van rákötve. Ha nem ért hozzá, akkor inkább ne kísérletezzen, ezt a munkát bízza ránk Budapesten.
A mosdó duguláselhárítása úgy zajlik, mint Budapest más kerületében. A legtöbb háziasszony rémálma, ha a mosdó olyankor dugul el, amikor épp vendégeket várnak. Előkerül ilyenkor a pumpa vagy a kéznél lévő házi szerek, amely segítségével ideiglenesen szabaddá tehetjük a lefolyót. Azonban tartós és főleg minőségi munkát a dugulásra specializálódott vállalkozások végeznek. Szakképzett csapatunknak a mosdó duguláselhárítása Budapesten a mindennapi tevékenységek része. Megfelelő eszközeink segítségével minden makacs szennyeződésre, illetve dugulásra kínálunk szakszerű alternatívát, méghozzá rövid idő alatt.

Miért a KékManó duguláselhárítás?

Rengeteg okot fel lehetne sorolni, de koncentráljunk az igazán fontos dolgokra. Először is, mert Pest megye legnagyobb részén akár 1 órán belül elérhető kedvező áru szolgáltatásaink listája. A lefedettség menüpontban megtalálja a pontos listát.
Továbbá mi baj esetén rengeten időt megspórolunk ügyfeleinknek, a pénzről nem is beszélve. Végül, de nem utolsó sorban mindenre is felvagyunk készülve. Legyen az szivattyúzás, duguláselhárítás, csatornatisztítás vagy kamerázás, mi állunk rendelkezésére. Még csak előre jelezni sem kell, hogy mikre készüljünk, mert mindig megtalálható nálunk minden, amire szüksége lehet.
Keressen bennünket: Duguláselhárítás Budapest és Pest megye területén, illetve Gyál, Szigetszentmiklós és Tököl

Nálunk nincs kiszállási díj + megyünk hétvégén és ünnepnapokon is!