Miért kell duguláselhárítás a háztartásokban?

Több, mint 22 dugulás elhárításban  eltöltött évvel a hátam mögött magabiztosan állíthatom, hogy a mai háztartásokban összesen 2 fő okból fakad a dugulások 99.9%-a.

Nos, az egyik fő ok dugulás esetén a szakszerűtlen szerelés. Ilyenkor az emberek többsége egyből arra gondol, hogy őt átverték és lehúzták pénzzel. Szerencsére az esetek túlnyomó többségében nem erről van szó. Csupán arról, hogy a kivitelező idő és energia megtakarítás céljából a 45 fokos könyökök helyett 90 fokos könyököket használt, akár egymás után többet is. Ezzel csak az a probléma, hogy ezeken a helyeken leül a zsír, kosz, akármi egyéb, ami egyenes ágon vezet a duguláshoz.

A másik fő ok (és ez kéz a kézben jár az első problémával nagyon sokszor) az, hogy a háztartásokban nem használnak elegendő mennyiségű és hőmérsékletű vizet. Általános tévhit, hogy kevés és hideg víz használatával pénzt takarítanak meg a háztartások. Ugyanis ezt a pénzt elég hamar elköltik duguláselhárítás szolgáltatásokra, igen, akár többszörösen is.

Duguláselhárító gép

Dugulás Gyuri 24/7

Hívás most: +36 70 268 7547

Duguláselhárító “csodaszerek”

Az esetek többségében megkapom azt a kérdés, hogy dugulás esetén használhat-e az ügyfél ilyesmit. Tényleg olyan jól működik, ahogy azt hirdetik?

Sajnos nem, többségében még ronthat is a helyzeten, ha valaki ezeket használja. Hogy miért? Nos azért, mert bizonyos típusú szerek megkötnek a csőben és utána jobb esetben hosszú szenvedések árán, rosszabb esetben csak bontás segítségével lehet megszabadulni tőlük.

Jogosan gondolhatnánk, hogy akkor ezek pusztán átverések és a vásárlókat akarják lehúzni. Nos ez nem fedi teljes mértékben a valóságot. Az nyilvánvaló, hogy nem csodaszer, egy duguláselhárításban jártas szakembert nem helyettesít SOHA. Viszont a belekötések alkalmával arról van szó, hogy a vásárlók nem olvassák el az útmutató / nem tájékozódnak használat előtt és csak magában beleöntik a cuccot a lefolyóba. Ez pedig probléma, ugyanis ezeket csak és kizárólag nagy mennyiségű víz kíséretében szabad használni.

Duguláselhárítás házi praktikákkal?

Most, hogy megbeszéltük, hogy a duguláselhárító szereket nem érdemes használni, nézzük meg, mit tehet a kedves ügyfél mielőtt kihív adott esetben engem.

Sajnálatos módon csak egy lehetőség van, mielőtt a telefonjához nyúlna, ez pedig a tűz forró víz. Az egyetlen dolog, amit tehet otthon az ügyfél, hogy nagy lábosokba felforral vizet, majd azt az eldugult lefolyóba önti. Nem érdemes és nem is kell hozzá önteni hipót, ecetet, meg semmit, mert ezek csak városi legendák, hogy használnak.

Duguláselhárítás esetén miért engem válasszon?

Első sorban azért, mert Pest megye legnagyobb területét lefedve elérhető kedvező áru szolgáltatásom. Ha érdekli, hogy pontosan hol, akkor kattintson ide.

Nos nagyon egyszerű. Azért hívjon engem baj esetén mert rengeteg időt megspórol magának. Az idő mellett pénzt is, ugyanis ügyfeleim kedvező áron juthatnak minőségi munkához. Végül, de nem utolsó sorban mindenre is fel vagyok készülve. Több, különböző méretű spirál, kamera, woma, szivattyú is van az autóban probléma esetén.

Ha felkeltettem érdeklődését, akkor a duguláselhárítás árlista menüpontban tájékozódhat árainkról, illetve az egyéb feltételekről.