24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

24Hour Callout

HÍVJON MOST: +36 70 268 7547

24/7 gyorsszolgálat

HÍVJON MOST: +36 70 268 7547
about-mission

Ki vagyok?

A nevem Gyuri és 1995 óta foglalkozom duguláselhárítással professzionális szinten. Azóta megszámolhatatlan mennyiségű dugulással sikerült leszámolnom és rengeteg elégedett visszahívóval büszkélkedhetek. Szeretném, ha ezen ügyfelek száma csak gyarapodna, ahogy haladunk előre az időben.

A munkámról és eszközeimről

Az évek folyamán a technológiával, technikával együtt én és az eszközeim is hatalmas fejlődésen mentek keresztül. A fő munkaeszközöm egy Rothenberger R600-as duguláselhárító gép, illetve egy egyedileg épített woma a durvább dugulásokhoz. Ezen felül többféle spirálom, ahhoz rengeteg, még egyedileg legyártatott fejem is van, amelyek megküzdenek a lakáson / házon kívüli és belüli dugulásokkal is. A nem bontható WC-k és kádak duguláselhárításában egy Rothenberger Ropump segít a mindennapokban. Ezen felül számos egyéb felszerelésem van, hogy soha ne érjen meglepetés.

Miért én?

Mi a célom?

Fő célom, hogy minél több elégedett ügyfelem legyen, aki a következő dugulás esetén is az én telefonszámomat tárcsázza. Emellett fontos számomra, hogy csak olyan munkát végezzek és adjak ki a kezeim közül, amit én is szívesen látnék saját otthonomban. Ezek mellett természetesen nem titkolt célom, hogy az ügyfeleim másoknak is ajánljanak, mert nincs jobb az ingyen reklámnál, avagy az ajánlásnál.

Dugulás Gyuri figura pénzt tart a kezében

Hívjon Bármikor!

24/7 rendelkezésre állás, ünnepnapokon is

HÍVJON MOST: +36 70 268 7547