Mi ez és mire jó?

Pontosan azt, amit a neve is sugall. Egy speciálisan szennyvíz álló eszköz segítségével belülről lehet megvizsgálni a szennyvíz csatornákat és csővezetékeket. Ez egy kifejezetten kényelmes és pénz spórolós megoldás a bontással ellentétben.

A kamera nagyon sok esetben könnyíti meg a mi és ügyfeleink dolgát. Pillanatok alatt megállapítható, ha építési törmelék került a rendszerbe, esetleg a fa gyökere benőtt a csőbe vagy ha beszakadt egy szakaszon a csővezeték. Talán az utóbbi kettő a legáltalánosabb probléma, ami felmerül ügyfeleinknél. Egyébként ezeket szoktuk nemes egyszerűséggel csőtörésnek nevezni a mindennapokban.

Továbbá érdemes lehet új ingatlan vásárlása esetén is átnézetni a hálózatot, ezzel megelőzve az olyan kellemetlen szituációkat, mint a lakás nagy részének eláztatása (jelentős anyagi kár) vagy a rosszul alátámasztott részek beázása miatt bekövetkezett beszakadást.

A vizsgálat egy kis színes kijelzőn történik, amelyről igény szerint felvételt, a törésről akár külön képet is tudunk készíteni. A felvételek időbélyeggel vannak ellátva, ezért akár a biztosítónak felé is bizonyítékkal szolgálhat a kárigényének valósságát és jogosságát illetően. Természetesen „élő adásban” az ügyfél is megtekinthető, sőt meg is mutatjuk a törést.

Milyen esetben használható?

A csatornavizsgálatra csak és kizárólag akkor van lehetőség, ha aktuálisan nem áll fenn dugulás, ugyanis a kamera szennyvízben nem lát. Ugyanis a kamera lencséjét a víz elhomályosítja, koszos szennyvíz esetén pedig teljes mértékben elsötétíti a kamera képét.

De nem kell félni, ugyanis az aktuális dugulással is megbirkózunk, amelyről többet a duguláselhárítás szolgáltatásunk menüpontjában olvashat. Masszív fővezeték dugulása esetén is tudunk segítséget nyújtani egy nagynyomású woma használatával. Ezen felül megközelítő árakért tekintse meg duguláselhárítás áraink menüpontunkat.

Kamerás vizsgálat? Akkor csakis KékManó

Az ilyen és ehhez hasonló gépet kifejezetten magas ársávban fekszenek, ezért csak relatíve kevesen vásárolnak ilyet. Mivel nálunk fő szempont a minőség és az ügyfelek kiszolgálása, ezért mi megtettük.

A megvásárlásán kívül természetesen komoly szaktudásra is szükség van, hogy az egy duguláselhárító ne okozzon kárt a rendszerben. Mi ezt garantálni tudjuk, hogy nálunk ilyen nem fordulhat elő. Tapasztalt, felkészült szakemberekként megfelelő mennyiségű időt öltünk a gép teljes kiismerésébe. A KékManó woma ténylegesen tudja a 150-200 bar-os nyomást gázállástól függően. Ez minden masszív dugulással megbirkózik könnyedén.

Végül pedig fontosnak tartom kiemelni, hogy ezt is, csak úgy, mint minden más szolgáltatásunkat kedvező áron kínáljuk ügyfeleinknek.