Mit jelent a kamerás csatornavizsgálat és mire jó?

Pontosan azt, amit a neve is sugall. Egy speciálisan szennyvíz álló eszköz segítségével belülről lehet megvizsgálni a szennyvíz csatornákat és csővezetékeket. Ez egy kifejezetten kényelmes és pénz spórolós megoldás a bontással ellentétben.

A kamera nagyon sok esetben könnyíti meg a mi és ügyfeleink dolgát. Pillanatok alatt megállapítható, ha építési törmelék került a rendszerbe, esetleg a fa gyökere benőtt a csőbe vagy ha beszakadt egy szakaszon a csővezeték. Talán az utóbbi kettő a legáltalánosabb probléma, ami felmerül ügyfeleinknél. Egyébként ezeket szoktuk nemes egyszerűséggel csőtörésnek nevezni a mindennapokban.

Továbbá érdemes lehet új ingatlan vásárlása esetén is átnézetni a hálózatot, ezzel megelőzve az olyan kellemetlen szituációkat, mint a lakás nagy részének eláztatása (jelentős anyagi kár) vagy a rosszul alátámasztott részek beázása miatt bekövetkezett beszakadást.

A vizsgálat egy kis színes kijelzőn történik, amelyről igény szerint felvételt, a törésről akár külön képet is tudunk készíteni. A felvételek időbélyeggel vannak ellátva, ezért akár a biztosítónak felé is bizonyítékkal szolgálhat a kárigényének valósságát és jogosságát illetően. Természetesen „élő adásban” az ügyfél is megtekinthető, sőt meg is mutatjuk a törést.

csatorna kamera

24/7 ELÉRHETŐSÉG

HÍVJON MOST: +36 70 268 7547

24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

Mikor lehet a kamerás csatornavizsgálat módszert alkalmazni?

A csatornavizsgálatra csak és kizárólag akkor van lehetőség, ha aktuálisan nem áll fenn dugulás, ugyanis a kamerát szennyvízben nem látnak. Ez alól kivételt képez, ha a csőrendszerben tiszta víz van, nincsenek egyéb szennyeződések (pl.: nagy dolog lehúzva a wc-n).

Amennyiben dugulása van, akkor sincs probléma, ugyanis dugulás elhárítással is foglalkozunk, amelyről dugulás elhárítás szolgáltatásunk oldalunkon olvashat bővebben, az árakról és egyéb feltételekről a duguláselhárítás árlista menüpontban tájékozódhat.

Miért engem hívjon, ha kamerás csatornavizsgálatra van szüksége?

Azért érdemes engem választani, mert ha nem csőtörése van, hanem egyszerű vagy masszív dugulása, akkor azzal is könnyűszerrel elbánok a csőgörény segítségével vagy a speciálisan erre a célra készíttetett WOMA segítségével.

Ezen felül a 30 méteres integrált üvegszálas betoló rúd (úgynevezett berudaló) alkalmas ingatlanjának teljes átvizsgálására. Ezen felül a kamera el van látva egy önálló fehér fénnyel, amelynek köszönhetően a csővezeték teljes keresztmetszetében láthatunk minden apró részletet.

Amennyiben Önnek egy tapasztalt és megbízható duguláselhárítóra és/vagy csatorna kamerázásra van szüksége, úgy hívjon bizalommal bármikor!