ÉJJEL-NAPPAL HÍVHAT!

Ügyfeleink mondták

Gyors és hozzáértő csapat! Mindig pontosan érkeznek, tisztán dolgoznak és alaposak! Üzemeltetőként mi csak őket bízzuk meg, lassan 6 éve! El látnak hasznos tanácsokkal. Nem utolsó szempont, hogy korrekt áron, számlával dolgoznak. ,
Ambrus Zsolt
KIOSK Budapest (karbantartás / maintenance)
Kedves Gyuri! Régóta dolgozik már az étteremnek ahol dolgozom és elégedettek vagyunk a munkájával. Bármikor szükségünk van önre rövid időn belül már a helyszínen is van és a probléma megoldásán dolgozik. Amit precízen végez. Ár-érték arányban teljesen megfizethető. Csak ajánlani tudom!
Ákos
Gyors, precíz és megbízható. Több esetben is, ünnepnap, hétvégén is segítettek akár kis akár nagyobb dugulás megszüntetésével. Csak ajánlatni tudom mindenkinek aki reális áron keres ügyes szakembereket.
S pozdravem
Évek óta hívjuk segítségül a céget, akik mindig pár órán belül ki tudnak jönni a helyszínre és elhárítják a problémát. Rugalmas hozzáállás, kedvesség és profizmus jellemzi a csapatot. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!
Forgács Péter
gondnok, Marczibányi Téri Művelődési Központ
Telefonos egyeztetés után 1 órán belül kiértek. Gyors probléma megoldás, korrekt ár. Profi szakemberek csak ajánlani tudom. Köszönettel:
Gilau Vivien (Budapest)
Gyors kiszállási idő, precíz lelkiismeretes munka és sok hasznos tanács. Köszönöm, csak ajánlani tudom!
Tóth Anikó