ÉJJEL-NAPPAL HÍVHAT!

Woma csatornatisztítás Budapest és Pest megye területén. Hívjon azonnal telefonon és segítünk!

Sokszáz ügyfelünk nem tévedhet!
Mert nekünk több mint 410 pozitív Google ügyfél értékelésünk van!

googlelogo

Woma csatornatisztítás Budapest és Pest megye

Mire jó a woma csatornatisztítás?

A woma csatornatisztítás mint fogalom nálam fontos szerepet tölt be, mert az évek során számos olyan dugulással találkoztam, amely a mindennapokban használt spirál segítségével nem volt megoldható vagy kockázatos lett volna belekezdeni egyáltalán.

 

Ezért készíttettem egy egyedi tervezésű, magasnyomású csatornatisztítót, a köznyelvben csak woma-ként emlegetett szerkezetet. Az én eszközöm egy közepes kategóriába sorolandó, ugyanis akár 80 – 150 liter / perc vízmennyiséggel is képes dolgozni, amely a házi felhasználásra szánt eszközök mértékegységében kifejezve 4800 – 9000 liter / óra.

A házi felhasználású eszközök általában óránként 300 – 600 liter között tudnak átpréselni magukon. Remélem ahogy különbséget, úgy az eredményességet sem kell külön megmagyarázni.

Mi a woma csatornatisztítás?

Legegyszerűbben megfogalmazva a woma egy olyan magas víznyomást használó, főként csatornatisztító berendezés, amelyet egy motor hajt. Jelen esetben ez egy minőségi benzines Honda motor, amely megbízhatósága mellett erejével is bizonyított az évek folyamán.
A „womázás” a duguláselhárítás egyik legegyszerűbb és legeredményesebb formája. A művelethez a Woma nevű gépet veszik igénybe, amelynek kisebb teljesítményű verziója az átlagos háztartásban is megtalálható, ugyanis tökéletesen alkalmas autónk tisztítására és ápolására.

Nálunk nincs kiszállási díj + megyünk hétvégén és ünnepnapokon is!

Hogyan működik a csatornatisztítás?

A csőbe vezetve, tömlőn keresztül rendkívül magas nyomású vizet pumpálunk, amely a legtöbb szennyeződést maximálisan képes kivezetni a csővezetékből. A woma több fejegységgel is működtethető. amelynek működését az eszköz teljesítménye határozza meg.
Vannak kisebb teljesítményű, azaz 100 bar nyomás alatti eszközök, és nagyobb teljesítményű 200 bar nyomás feletti womagépek is, amelyek kiválóan alkalmasak a makacsabb dugulások megszüntetésére.
A woma használata környezetkímélő, hiszen semmiféle káros vegyszerre nincsen szükség a alkalmazása közben. Továbbá nincs károsító hatása a csövek tekintetében, kivéve abban az esetben, ha nagyon régi csővezetékről van szó, amely nem bírja már ezt a nyomást, amivel a woma dolgozik.
Hátrány lehet, hogy elég nagy a helyigénye ennek a gépnek, ezért inkább a kültéri dugulások elhárítására alkalmas berendezés.
Nagyobb, keményebb dugulásokkal szemben nem tudja felvenni a harcot.

Mikor használandó a WOMA?

Talán túlzás nélkül kimondható, hogy a woma csatornatisztítás mindenre jó, amire a spirálos gép már nem.
Házon / lakáson kívüli nagyobb átmérőjű csövekben szokás ezt alkalmazni, amennyiben a dugulás messze van vagy fen áll a veszélye annak, hogy a csatornában törmelék vagy gyökér benövés található. Egy átlag spirál ilyen esetben bent ragadhat a csatornában, ami ásással és ezzel együtt tetemes mennyiségű kiadással jár.
Ám a woma esetében ilyen probléma nincs, mivel itt egy flexibilis cső mozog a rendszerben nagy nyomással, ami elvág bármit, ami az útjába kerül. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy gyökér benövés esetén ez csak egy ideiglenes megoldást nyújt, ugyanis a törött csövet mindenképpen cserélni kell, mivel ilyen esetben a cső már törött!

Csatornatisztítás? Akkor csakis KékManó

Az ilyen és ehhez hasonló gépet kifejezetten magas ársávban fekszenek, ezért csak relatíve kevesen vásárolnak ilyet. Mivel nálunk fő szempont a minőség és az ügyfelek kiszolgálása, ezért mi megtettük.
A megvásárlásán kívül természetesen komoly szaktudásra is szükség van, hogy az egy duguláselhárító ne okozzon kárt a rendszerben. Mi ezt garantálni tudjuk, hogy nálunk ilyen nem fordulhat elő. Tapasztalt, felkészült szakemberekként megfelelő mennyiségű időt öltünk a gép teljes kiismerésébe. A KékManó woma ténylegesen tudja a 150-200 bar-os nyomást gázállástól függően. Ez minden masszív dugulással megbirkózik könnyedén.
Végül pedig fontosnak tartom kiemelni, hogy ezt is, csak úgy, mint minden más szolgáltatásunkat kedvező áron kínáljuk ügyfeleinknek.

Nálunk nincs kiszállási díj + megyünk hétvégén és ünnepnapokon is!

Duguláselhárítás és woma csatornatisztítás Budapest
Duguláselhárítás Budapest - Csepregi György