24/7 ELÉRHETŐSÉG

Hívás: +36 70 268 7547

24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

Miért szükséges a woma csatornatisztítás?

A woma csatornatisztítás mint fogalom nálam fontos szerepet tölt be, mert az évek során számos olyan dugulással találkoztam, amely a mindennapokban használt spirál segítségével nem volt megoldható vagy kockázatos lett volna belekezdeni egyáltalán. Ezért készíttettem egy egyedi tervezésű, magasnyomású csatornatisztítót, a köznyelvben csak woma-ként emlegetett szerkezetet. Az én eszközöm egy közepes kategóriába sorolandó, ugyanis akár 80 – 150 liter / perc vízmennyiséggel is képes dolgozni, amely a házi felhasználásra szánt eszközök mértékegységében kifejezve 4800 – 9000 liter / óra. A házi felhasználású eszközök általában óránként 300 – 600 liter között tudnak átpréselni magukon. Remélem ahogy különbséget, úgy az eredményességet sem kell külön megmagyarázni.

Csatornatisztítás és woma? Rendben, de mi a woma?

Legegyszerűbben megfogalmazva a woma egy olyan magas víznyomást használó, főként csatornatisztító berendezés, amelyet egy motor hajt. Jelen esetben ez egy minőségi benzines Honda motor, amely megbízhatósága mellett erejével is bizonyított az évek folyamán.

Miért engem hívjon woma csatornatisztítás esetén?

Az egyik indok, hogy nekem van ilyen gépem (lássuk be, nem elhanyagolható tényező). Érdemes tudni, hogy az ilyen gépek, főleg ebben a minőségben közel sem tartoznak alacsony ár kategóriába. Ebből kifolyólag csak az ruház be ilyen eszközre, akinek tényleg ez a hivatása.

A másik indok, hogy az ehhez hasonló eszközök használata felkészült, képzett szakembert igényel. Ez nem a Tescoban megvásárolható, otthoni felhasználásra szánt „150 bar nyomást tudó” kategória, amelyeknek a valódi teljesítménye jó, ha ígért teljesítmény tizedét képesek hozni. Az általam gyártatott eszköz valóban tudja a 150-200 bar nyomást, amely szakszerűtlen, képzetlen kezekben akár személyi sérülést is okozhat, nem beszélve az egyéb rombolásokról, amelyet a csatornahálózatban képes elvégezni.

Végül, de nem utolsó sorban nálam ügyfélbarát, kedvező árakat talál, amit sok más helyen nem fog. Illetve szükség esetén kamerás csatornavizsgálatra is van lehetőség.

Milyen problémákat képes megoldani a woma csatornatisztítás során?

Kis túlzással mondhatni bármit, de tényleg. Házon / lakáson kívüli nagyobb átmérőjű csövekben szokás ezt a módszert alkalmazni, amennyiben a dugulás messze van vagy nagy a veszélye annak, hogy a csatornában törmelék vagy gyökér benövés található. Egy átlag spirál ilyen esetben bent ragadhat a csatornában, ami ásással és csatornázással jár. Ám a woma esetében ilyen probléma nincs. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy gyökér benövés esetén ez csak egy ideiglenes megoldást nyújt, ugyanis a törött csövet mindenképpen cserélni kell!