Mire jó a woma csatornatisztítás?

A woma csatornatisztítás mint fogalom nálam fontos szerepet tölt be, mert az évek során számos olyan dugulással találkoztam, amely a mindennapokban használt spirál segítségével nem volt megoldható vagy kockázatos lett volna belekezdeni egyáltalán. Ezért készíttettem egy egyedi tervezésű, magasnyomású csatornatisztítót, a köznyelvben csak woma-ként emlegetett szerkezetet. Az én eszközöm egy közepes kategóriába sorolandó, ugyanis akár 80 – 150 liter / perc vízmennyiséggel is képes dolgozni, amely a házi felhasználásra szánt eszközök mértékegységében kifejezve 4800 – 9000 liter / óra. A házi felhasználású eszközök általában óránként 300 – 600 liter között tudnak átpréselni magukon. Remélem ahogy különbséget, úgy az eredményességet sem kell külön megmagyarázni.

Mi a woma?

Legegyszerűbben megfogalmazva a woma egy olyan magas víznyomást használó, főként csatornatisztító berendezés, amelyet egy motor hajt. Jelen esetben ez egy minőségi benzines Honda motor, amely megbízhatósága mellett erejével is bizonyított az évek folyamán.

Mikor használandó a WOMA?

Talán túlzás nélkül kimondható, hogy a woma csatornatisztítás mindenre jó, amire a spirálos gép már nem. Házon / lakáson kívüli nagyobb átmérőjű csövekben szokás ezt alkalmazni, amennyiben a dugulás messze van vagy fen áll a veszélye annak, hogy a csatornában törmelék vagy gyökér benövés található. Egy átlag spirál ilyen esetben bent ragadhat a csatornában, ami ásással és ezzel együtt tetemes mennyiségű kiadással jár.

Ám a woma esetében ilyen probléma nincs, mivel itt egy flexibilis cső mozog a rendszerben nagy nyomással, ami elvág bármit, ami az útjába kerül. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy gyökér benövés esetén ez csak egy ideiglenes megoldást nyújt, ugyanis a törött csövet mindenképpen cserélni kell, mivel ilyen esetben a cső már törött!

Csatornatisztítás? Akkor csakis KékManó

Az ilyen és ehhez hasonló gépet kifejezetten magas ársávban fekszenek, ezért csak relatíve kevesen vásárolnak ilyet. Mivel nálunk fő szempont a minőség és az ügyfelek kiszolgálása, ezért mi megtettük.

A megvásárlásán kívül természetesen komoly szaktudásra is szükség van, hogy az egy duguláselhárító ne okozzon kárt a rendszerben. Mi ezt garantálni tudjuk, hogy nálunk ilyen nem fordulhat elő. Tapasztalt, felkészült szakemberekként megfelelő mennyiségű időt öltünk a gép teljes kiismerésébe. A KékManó woma ténylegesen tudja a 150-200 bar-os nyomást gázállástól függően. Ez minden masszív dugulással megbirkózik könnyedén.

Végül pedig fontosnak tartom kiemelni, hogy ezt is, csak úgy, mint minden más szolgáltatásunkat kedvező áron kínáljuk ügyfeleinknek.