ÉJJEL-NAPPAL HÍVHAT!

Számlázás

Sokszáz ügyfelünk nem tévedhet!
Mert nekünk több mint 410 pozitív Google ügyfél értékelésünk van!

googlelogo

Ahogy a világ, úgy mi is fejlődünk. Tudni illik, a papíralapú számlatömbök lassan kivezetésre kerülnek és egyébként is csak környezetszennyező hatása van ilyen mennyiségű papír elpocsékolásának. Ezért mi átálltunk e-számla kiadására, viszont sajnos ezzel együtt előkerült számos félreértés és probléma az ügyfeleinkkel. Most ezeket szeretnénk letisztázni, hogy később ebből ne legyen probléma.

Mi kell a számla kiállításához?

Mivel fontosnak tartjuk a környezetszennyezés lecsökkentését, ezért papíralapú számlát nem áll módunkban kiadni, csak és kizárólag elektronikus formában. Ehhez viszont szükség van az ügyfél e-mail címére, ahová el lehet küldeni a számlát. Ezen felül még a további adatok kellenek:

Magánszemély esetén Teljes név Lakcím (irányítószám, település, utca, házszám)

Cégek esetén Minden ami a magánszemély esetén (teljes név helyett természetesen cégnév) Adó szám

Társasházak esetén Minden ami előzőekben

Utalással lehet fizetni?

Csak és kizárólag abban az esetben fogadunk el utalásos fizetést, amennyiben ott a helyszínen a munka elvégzését követően át tudja utalni.
Ellenkező esetben csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A múltban rengeteg problémába és perbe ütköztünk a kifizetés elmulasztása miatt. Mivel ez mindenkinek csak egy fölösleges nyűg a vállán, ezért úgy határoztunk, hogy csak helyszíni fizetést fogadunk el.

Cégeknek

Kék Manó Csepi Kft.
Telefon: +3630 822 0869
E-mail cím: csepregigyuri@hotmail.com